Coral Estel Sant Jordi

Cantades de primavera a la residència i al Castellvell

La Coral Estel Sant Jordi de Solsona posa música a l’hospital-residència Pere Màrtir Colomés i a la Festa del Roser del Castellvell

per Redacció, Solsona, 16 de maig de 2019 a les 16:16 |
Cantada de la Coral Estel Sant Jordi a la residència hospital Pere Màrtir Colomés | Lluís Closa

Els passats dimarts 30 d’abril i diumenge 5 de maig, la Coral Estel Sant Jordi de Solsona va cantar en dues ocasions molt diferents. La primera fa referència a la cantada estacional que es duu a terme a l’hospital-residència Pere Màrtir Colomés, i la segona, es tracta de la, ja tradicional, cantada al Castellvell per la seva Festa del Roser del primer cap de setmana de maig.

Cantada de la Coral Estel Sant Jordi al Castellvell Foto: Lluís Closa


Aquesta vegada es va optar, també, per un repertori variat, amb cançons que s’han preparat de bell nou durant els últims mesos, i altres cançons que havíem recuperat i que feia temps que no es cantaven en públic. També, i en el cas de la cantada al Castellvell, es van interpretar els Goigs de la Mare de Déu del Remei, en motiu de la festa.


Com ja és costum, en les dues actuacions, l’amic Lluís Closa va fer un reportatge fotogràfic molt bonic, i de manera altruista, fet que li agraïm especialment. Precisament, les fotografies que acompanyen aquest text, en són obra seva. Així doncs, i en acabar les cantades, els organitzadors dels actes van preparar per la coral una mica refrigeri en motiu d’agraïment per la seva participació.

 

Participació