sorteig

...us convidem al Cine París

per Redacció, Solsona, 14 de maig de 2019 a les 22:08 |

LA LLORONA
La llorona és una aparició esfereïdora. El seu nom causa el terror a tot arreu i amenaça els nens. Fent cas omís de l'estranya advertència d'una mare problemàtica, una treballadora social i els seus fills es veuran arrossegats a un sinistre regne sobrenatural.


MIA Y EL LEON BLANCO
La Mia té 11 anys quan comença una relació extraordinària amb el Charlie, un cadell de lleó blanc nascut a la granja de lleons dels seus pares a Sud-àfrica. Quan fa 14 anys descobreix que el vendrán, per això ella i el lleó emprendran un viatge a través de la sabana a la recerca d'una terra on el Charlie pugui viure en llibertat.
 
 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i és tan senzill com omplir el següent qüestionari:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació