Escola Setelsis

L'entorn ens ensenya

per Ramon Estany, Solsona, 14 de maig de 2019 a les 08:19 |

Sovint sortim de l'escola per aprendre nous coneixements o ampliar els que ja hem treballat.

De vegades sortim per aprendre el més important: conviure i relacionar-nos.
Dins del projecte global d'escola de la Taula Periòdica dels Elements, P4 està estudiant al ferro. Van anar al taller de mecanització i serralleria del Joan Ollé. Allà van aprendre d'on ve el ferro i com el treballen. Van observar grans màquines i grues i també les mesures de seguretat que han d'observar per poder treballar sense accidents. Moltes gràcies al Joan i al seu equip per l'atenció i les explicacions tan ben adaptades!

A P5 ja han anat de colònies a la Carral. Els jocs, les aventures, les descobertes van ser constants en els dos dies que van conviure intensament. Per a molts era la primera vegada que dormien fora de casa sense el pare i la mare. Una gran experiència que ajuda a fer-se gran. Els cants i bon humor dels monitors que els van atendre va ajudar a fer de les colònies una vivència inoblidable.

La colla de tercer ha estudiat Gaudí a fons i coneix la seva obra i les tècniques que usava per construir les seves edificacions. Així, doncs, fer una sortida a Barcelona per conèixer en directe la Pedrera i altres monuments va ser  molt interessant. La cirereta del pastís de la sortida va ser Gaudi Experience que, com el seu nom indica, fa que conèixer l'obra de Gaudí sigui una experiència per a tots els sentits.
 
 

 

També hauries de llegir
Fa una setmana

Premis de dibuixos matemàtics per Setelsis

Arxivat a:
Cultura, Escola Setelsis
Participació