Eleccions municipals 2019

ERC i Independents editen i reparteixen el seu balanç de mandat

El grup comarcal d’ERC i el grup d’Electors Independents que governen plegats al Consell Comarcal, editen i reparteixen un butlletí on hi ha un resum de les principals línies de la seva acció de govern.

per Redacció, Solsonès, 14 de maig de 2019 a les 07:31 |
Govern actual al Consell C. Solsonès amb ERC i el grup d'Electors Independents

A partir d’aquest dilluns, s’ha començat a repartir per tota la comarca, un butlletí on es recullen les principals línies de l’acció de govern duta a terme pel grup comarcal d’ERC i el grup d’Electors Independents al Consell Comarcal del Solsonès.

ERC i el grup d’Electors Independents, han estat per primera vegada al capdavant del govern del Consell Comarcal. Aquest fet va obrir la porta a poder demostrar que una altra manera de governar era possible. Durant aquests quatre anys s’ha endegat el primer procés participatiu comarcal amb clau de planificació estratègica que ha donat llum verd a la governança participativa (ho podeu veure a http://solsones.eixams.com/). S’ha posat l’accent en les persones i la seva qualitat de vida, acostant els serveis i dotant-los de contingut per tal d’evitar desplaçaments i garantint-los en tots els col·lectius.


S’ha treballat en clau interna, per tal d’optimitzar recursos i reduir els costos estructurals i de plantilla del propi Consell, i actualment s’està desenvolupant una RLT (Relació de Llocs de Treball). També s’ha treballat sota el paraigües de la transparència comunicativa, essent propers i accessibles, a la vegada que han procurat ser actius en els mitjans i sobretot, a les xarxes socials.

Amb la voluntat que arribi a totes les llars, els dos grups polítics del Consell, han imprès un total de 5.000 exemplars que es reparteixen per mitjà d’Amisol a la ciutat de Solsona, el Pi de Sant Just i Sant Llorenç de Morunys, mentre que a la resta de la comarca arribarà per correu ordinari. El cost total del disseny, la impressió i la distribució ha anat a càrrec dels dos grups a parts proporcionals.
També podeu trobar el butlletí en versió digital al web http://locals.esquerra.cat/solsones/ o a les xarxes https://www.facebook.com/ERC.Solsones/.

 

Participació