Biblioteca Carles Morató

Nou concurs de punts de llibre per celebrar el quart aniversari de la Biblioteca Carles Morató

Enguany la convocatòria s’adreça a l’alumnat de cicle inicial de primària

per Redacció, Solsona | 13 de maig de 2019 a les 16:47 |
Guanyadora del concurs de l'any passat
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Per commemorar el quart aniversari de la Biblioteca Carles Morató de Solsona, que serà el mes de juny, la regidoria de Cultura, a través de l’equipament, convoca el quart Concurs de punts de llibre, aquest any adreçat a l’alumnat de primer i segon de primària. Hi col·labora el Pla Educatiu d’Entorn.

Les bases de la convocatòria són molt similars a les de les edicions anteriors, si bé cada any s’adreça a un cicle educatiu diferent i enguany és per als nens i nenes de cicle inicial de primària. En una cartolina de 6 centímetres d’ample per 21 d’alt han de fer un dibuix de temàtica i tècnica lliures, per una cara, i escriure una frase, per l’altra, sobre què els inspira la biblioteca o què és el que més els agrada de l’equipament, juntament amb les dades de contacte.


El punt de llibre guanyador serà imprès i distribuït per la Biblioteca Carles Morató. L’infant que en sigui l’autor serà premiat amb un val de 25 euros per bescanviar per material de dibuix. El termini per presentar els treballs es tancarà el 3 de juny a la Biblioteca Carles Morató.

Aquest concurs té per objectiu fomentar la creativitat entre els nens i nenes i estrènyer els vincles que tenen amb la biblioteca. L’any passat va guanyar-lo Andrea Fernández, aleshores alumna de 6è de l’escola Setelsis. L’Andrea hi expressava en anglès “Life is art. Live yours in the books”, una frase que va acompanyar amb el dibuix d’un llibre groc.
IV Concurs de punts de llibre de la Biblioteca Carles Morató
Amb motiu de l'aniversari de l'equipament

Solsona, maig de 2019
 
Objecte:
Coincidint amb el quart aniversari de la Biblioteca Carles Morató, que es commemorarà aquest mes de juny, la regidoria de Cultura, a través de la biblioteca, amb la col·laboració del Pla Educatiu d'Entorn, convoca el IV Concurs de punts de llibre de la biblioteca. L’objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar la creativitat en els infants i afavorir la seva relació amb la biblioteca.

Participants:
Nens i nenes de 1r i 2n de primària.

Format:
Els treballs presentats hauran de ser inèdits i hauran d'anar acompanyats d'una frase o text molt breu que doni resposta a alguna d'aquestes qüestions:
- Què t'inspira la biblioteca?
- Què t'agrada de la biblioteca?
En una cartolina amb una amplada de 6 cm i 21 cm d'alt s’ha de fer un dibuix de temàtica lliure i amb la tècnica que es desitgi, per una cara, i, per l'altra, hi ha d’haver la frase i les dades de contacte de l’autor/a (nom i cognoms, edat, població i telèfon de contacte).
El punt guanyador serà imprès i distribuït per la Biblioteca Carles Morató. Per aquest motiu, es demana evitar relleus i altres efectes que en dificultin la impressió.

Presentació:
Els treballs s’han de lliurar a la Biblioteca Carles Morató correctament identificats amb les dades de contacte.
 
Termini:
Es podran presentar els treballs fins al dia 3 de juny.

Condicions:
 Les persones participants han de tenir el carnet d’usuari/ària d’alguna biblioteca pública.
 Tots els treballs han de lliurar-se a la Biblioteca Carles Morató dins del termini establert, fora del qual no s'acceptarà cap obra.
 No s’acceptaran els treballs que no compleixin els requisits recollits a les bases del concurs.
 El punt de llibre guanyador quedarà a disposició de l’organització del concurs. Els treballs no premiats es podran recollir a la biblioteca fins al 30 de juliol.
 L'edició del punt de llibre es farà de manera que a una cara presentarà el disseny guanyador i a l'altra, el text, el nom i l'edat de l'autor/a i el logotip de la biblioteca solsonina.

Jurat i premi:
El jurat estarà format per representants de la biblioteca, del Pla Educatiu d'Entorn i de la regidoria de Cultura. El jurat tindrà en compte l'originalitat del dibuix i de la frase que l'acompanyi.
S'atorgarà un únic premi, que consistirà en la publicació del punt i un val de 25 euros per bescanviar per material de dibuix. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
El 6 de juny es comunicarà el nom de la persona guanyadora i s'exposaran a la biblioteca, fins a finals de mes, tots els treballs presentats.

 

Participació