Atletisme

Sancho Ayala i Anna Artal s'imposen a la Cursa del Corriol de Solsona

La cita s’ha desenvolupat sobre un recorregut únic de 10 kilòmetres

per Redacció, Solsona, 13 de maig de 2019 a les 07:59 |
L'atleta solsoní Sancho Ayala al podi de la Cursa | Lluis Closa

Foto: Lluis Closa


La Lliga Ponent ha viscut aquest cap de setmana una nova cita amb la celebració de la Cursa del Corriol de Solsona. La jornada ha aplegat un centenar de participants i ha tingut com a guanyadors Sancho Ayala i Anna Artal.

Foto: Lluis Closa


La cursa s’ha desenvolupat sobre un recorregut únic de 10 kilòmetres. En homes, Sancho Ayala, representant dels Fondistes Solsonès, ha estat profeta a la seva terra i s’ha imposat amb un crono de 37.19, el davant d’Albert Moliner (Espaigua), segon amb 39.15, i de l’independent Miquel Vilar, tercer amb 42.01.

Foto: Lluis Closa


Pel que fa a l’apartat femení, l’actual campiona de la Lliga Ponent i líder de la present edició, Anna Artal (Amics Atletisme Andorra) s’ha endut un triomf que la ratifica al capdavant de la general de la Lliga. Artal ha marcat un temps de 48.08, i ha estat acompanyada al podi per la independent Montserrat Plana, segon amb 50.02, i Angelica Damon (Rumanía), tercera amb 52.31.

Foto: Lluis Closa


La sortida de la prova s’ha ubicat a la Mare de la Font, on també hi havia l’arribada, amb un punt d’avituallament al kilòmetre 5 de la cursa. Els participants han pogut gaudir de servei de guarda-roba a la mateixa sortida, així com d’un aperitiu en acabar la cursa per recuperar forces.

Podeu consultar les classificacions a:

10 km: https://www.iter5.cat/resultat.php?idCursa=19&edicio=2019.
 

Foto: Lluis Closa

Foto: Lluis Closa

Foto: Lluis Closa

Foto: Lluis Closa

Foto: Lluis Closa

 

Participació