Escola Arrels

Un miler d'imatges per reviure 25 anys de l'Escola Arrels

Al vestíbul de la Sala Polivalent fins el 2 de juny

per Ramon Estany, Solsona | 11 de maig de 2019 a les 07:49 |
L'exposició es pot visitar al vestíbul de la Sala Polivalent
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Ramon Estany


L'Escola Arrels de Solsona celebra enguany 25 anys d'un projecte educatiu comú, quan es van fusionar en una sola entitat els centres concertats d'educació infantil, primària i secundària de Solsona. I justament, per copsar visualment aquest quart de segle, s'ha organitzat una exposició de fotografies on podem veure tots i cadascun dels cursos que han format part de l'escola. Són prop d'un miler de fotografies ordenades per cursos i anys. També hi podem veure imatges de les festes de l'escola: Nadals, Sant Jordis, finals de cursos, excursions, graduacions, homenatges als professors jubilats, i els equips de la fundació esportiva Arrels.

Foto: Ramon Estany


L'exposició es va inaugurar aquest divendres 10 de maig a les 7 de la tarda, amb la nombrosa presència de públic, sobretot alumnes i exalumnes.
Han estat, justament, tres alumnes de l'escola, que han llegit unes paraules de presentació, tot recordant que l'Escola Arrels ha passat aquest  quart de segle educant, formant i acompanyant persones, tal com diu el lema del centre, "Creixent amb tu".

L'exposició de fotos d'aquests 25 anys vol reflectir l'evolució de l'Escola, centrada en les seves persones: alumnat, professorat i personal de serveis.

Foto: Ramon Estany


L'exposició romandrà oberta fins el dia 2 de juny, i segueix viva, ja que tothom qui tingui alguna fotografia inèdita d'aquests anys la pot aportar a l'exposició i se li retornarà quan aquesta s'acabi.

 

Foto: Ramon Estany

Per cloure la inauguració, una exalumna de l'Escola, la Júlia Xandri, ha interpretat una peça  musical pròpia.

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

 

Participació