Escola Arrels

Quatre alumnes de l’Escola Arrels aconsegueixen una certificació CISCO

per Redacció, Solsona, 7 de maig de 2019 a les 22:19 |
Martí Palazón, Èric Círia, Jordi Vila i Marc Costa van aconseguir la certificació del mòdul “Introduction to Networks”

L’Escola Arrels pertany a la Cisco Networking Academy com a acadèmia local i, com a tal, imparteix el currículum i certifica els coneixements per al nivell CCNA. Per tant, els estudiants del cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes poden obtenir des de l’escola certificacions que són un estàndard global de la indústria informàtica i de telecomunicacions. Aquestes certificacions serveixen com a punt de partida a qualsevol persona que vulgui emprendre una carrera com a especialista en xarxes.

A finals de març, a l’escola, es va fer l’examen de certificació CISCO CCNA “Routing and Switching”, amb el qual els alumnes Martí Palazón, Èric Círia, Jordi Vila i Marc Costa van aconseguir la certificació del mòdul “Introduction to Networks”, en un procés avaluatiu dirigit per la CISCO Network Academy. Aquests alumnes han demostrat que seran uns professionals capaços d'adquirir habilitats noves i complexes, així com de respondre a las contínues demandes d'una industria altament canviant. Enhorabona a tots quatre!


A finals de curs es farà també l'examen de certificació del segon mòdul (“Routing and Switching Essentials”), seguint amb l'ànim d'oferir als alumnes la possibilitat d'obtenir certificacions de reconegut prestigi en l'àmbit de les xarxes i les tecnologies de la informació.

 

Participació