Centre Sanitari

El doctor Juan Campus serà el nou director mèdic del Centre Sanitari del Solsonès

Substituirà l’actual directora, Dra. Begoña López, la qual ha sol·licitat una excedència

per Redacció, Solsona, 7 de maig de 2019 a les 13:04 |
Juan Campus

El Centre Sanitari del Solsonès disposarà, a partir de mitjans de maig, de nou director mèdic. Es tracta del doctor Juan José Campus, que ja fa 15 anys que està prestant els serveis com a metge al Centre Sanitari del Solsonès.

L’elecció de Campus busca cobrir la plaça de director mèdic amb un professional amb una vàlua suficientment acreditada, amb un bon coneixement de la comarca i cobrir el lloc sense afectar la prestació del servei de primària. El Dr. Campus assumirà la coordinació de la base SEM i la direcció mèdica del Centre.


Pel que fa a la unitat sociosanitària es preveu cobrir la plaça que deixa vacant la doctora López amb un nou professional.

Els responsables del Consell Comarcal i del Centre Sanitari, han indicat que el nomenament del Dr. Campus reflecteix la clara aposta que es vol visualitzar vers els professionals de la comarca i han volgut agrair la tasca, la dedicació i professionalitat de la Dra. López, a qui desitgen molta sort i encert en la seva nova etapa personal i professional.

Un repte ambiciós

El doctor Campus ha confessat que agafar aquesta responsabilitat suposa “renunciar a una important proposta a nivell professional que havia rebut per part d’un important hospital de Catalunya”. Tot i això “implicar-se en el Centre de salut de la meva comarca suposa un desafiament que assumeixo amb moltes ganes i Il·lusió”.


El Dr. Juan Campus (1976) és llicenciat en Medecina (2002), màster en urgències i emergències extrahospitalàries (2009), màster en medicina de l’esport i nutrició (2018), actualment està cursant un màster en gestió clínica, direcció mèdica i assistencial. A part de la tasca desenvolupada al Centre Sanitari del Solsonès, ha estat 14 anys treballant a l’helicòpter del SEM i 10 anys als serveis mèdics del RACC.

 

Participació