Patinatge

El Solsona Patí Club s'enduu 3 podis al III Trofeu ciutat d'Igualada

per Redacció, 6 de maig de 2019 a les 21:42 |


El passat diumenge 5 de maig, la capital de l'Anoia va celebrar la 3a edició del seu Trofeu de patinatge artístic. El Solsona Patí Club va participar-hi amb set dels seus patinadors.
En la categoria D menor, Leire Jiménez feia un molt bon disc, ràpid, sense errades i aconseguia enfilar-se al segon esglaó del podi. Una de les patinadores més menudes del club, la Uxía Simon participava en el nivell E,  el grup més nombrós del campionat que comptava amb gairebé una trentena d'esportistes. Amb un bon disc va finalitzar en 9a posició. Per la seva banda, la Tània Rabaneda competia al nivell MINI. Aquesta patinadora, que tot just fa un any que patina, va aconseguir un meritori dotzè lloc.

En Marc Ruiz i la Laia Jounou competien en el nivell B. Els patinadors solsonins van demostrar la seva millora respecte la darrera competició i finalitzaven en dotzena i tretzena posició respectivament. Les més grans, la Berta Carrasco i la Marina Albets, van competir en categoria Certificat. Les seves coreografies amb un acurat treball de peus i la pulcritud amb què van executar els salts i cabrioles les van conduir al capdamunt del podi. La Berta es feia amb l'or de la categoria i la Marina amb l'argent.

 

Participació