Litenatura

La tercera edició del Litenatura de la Vall de Lord augmenta en nombre d’assistents

per Redacció, Vall de Lord, 6 de maig de 2019 a les 10:18 |


El passat mes d’abril, per tercer any consecutiu es va celebrar a la Vall de Lord el Litenatura 2019, un conjunt d’actes culturals en motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi. El festival, igual que la passada edició, va ser organitzat per l’Associació de Turisme Vall de Lord i la Biblioteca Municipal de Sant Llorenç de Morunys amb el suport dels ajuntaments de Guixers, La Coma i la Pedra i Sant Llorenç de Morunys.

Del 18 al 22 d’abril es va poder gaudir de xerrades, presentacions de llibres, visites dramatitzades, concerts, exposicions, jocs, teatre, conta contes...activitats per a tots els gustos i edats. A més a més, el programa del Litenatura a banda dels esdeveniments programats per l’organització, també incloïa altres actes dissenyats per diverses entitats de la Vall de Lord com Ja arribarem club, ANC Vall de Lord, la comissió de festes o la Coral Morunys.

Enguany, coincidint amb Setmana Santa, l’assistència als actes ha estat considerablement superior a les edicions passades.

Una de les novetats ha estat la convocatòria dels Jocs Florals, en la qual s’han presentat 117 treballs relacionats amb la llegenda “Els tres savis prudents dels Piteus”. Aquesta extraordinària participació es deu, sobretot, a la gran implicació de totes les escoles de la Vall de Lord: la llar d’infants “Els Piteuets, l’escola de la Coma i la Pedra, l’escola Vall de Lord i l’institut de S.T. Llorenç, als quals volem agrair la gran tasca que han portat a terme.

L’entrega de premis va tenir lloc el dia 27 d’abril a les 18:00h al teatre municipal de St. Llorenç de Morunys. 

 

Participació