Atletisme

Torna la Cursa del Corriol

Dissabte, 11 de maig a Solsona

per Redacció, Solsona, 3 de maig de 2019 a les 20:57 |

El Dissabte 11 de Maig a les 10:00 del matí torna la CURSA DEL CORRIOL en la seva Xa edició. Animeu-vos a córrer-la per primera vegada, per repetir-la, perquè us agrada, per salut, per competir... qualsevol motiu és bo! La Cursa començarà a la Mare de la Font i està oberta a tothom. Recordem que els menors de 18 anys hauran de portar una autorització firmada. 


Ja s’han obert les inscripcions, podeu trobar-les a www.iter5.cat i es tancaran el dia 9 de Maig a les 12 de la nit.
 
REGLAMENT CURSA DEL CORRIOL 2019
 

1. La participació en la cursa és oberta a tothom que accepti tant la distància com el present reglament. L’incompliment d’algun dels punts d’aquest reglament serà motiu de desqualificació de la cursa.  2. La cursa es realitzarà Dissabte 11 de maig de 2019. La sortida es realitzarà des de la Mare de la Font a les 10h. del matí, i l’arribada al mateix lloc. 3. El sol fet de participar en la cursa provoca l’acceptació d’aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat queda sota decisió de l'organització. L'organització es reserva el dret de modificar el present reglament si les circumstàncies ho exigeixen. 4. La inscripció a la cursa té un cost de 10€ en el cas de tenir un xip propi, i de 12€ en el cas d’utilitzar un xip de lloguer. En cas de no participar en la cursa un cop realitzada la inscripció no es retornarà l’import de la mateixa.

5. Els participants menors de 18 anys hauran de portar una autorització firmada pel pare, mare o tutor legal, que es lliurarà en el moment de recollir el dorsal. Les autoritzacions es podran firmar al mateix dia de la cursa o bé sol·licitar per mail a l’organització. Més informació a cursadelcorriol@hotmail.com  6. El dia límit per inscriure’s serà el dijous dia 9 de Maig. Tot i que s’admetran un nombre limitat d’inscripcions el mateix dia de la cursa. 7. Els dorsals es podran recollir a partir de les 8:30h a la zona de sortida de la Cursa. 8. Hi haurà 4 categories per cada sexe (masculí i femení): general, menors de 23 anys, entre 23 i 45 anys, més de 45 anys.  9. Els participants tenen fins a 1 hora i 20 minuts per arribar a la meta. 10. L’itinerari estarà marcat amb cintes i els quilometres enumerats. 11. Hi haurà control i avituallament al quilòmetre 5 de la cursa i al final de la mateixa.

12. L’acte acabarà a les 12:30h. del matí. (El control d'arribada es tancarà a les 11:20 hores.) 13. Al finalitzar la cursa hi haurà un aperitiu per a tots els participants al mateix lloc d’arribada. 14. A les 11:30h es realitzaran un seguit de sortejos de material esportiu per a tots els participants. 15. Hi haurà zones d’aparcament per als vehicles dels concursants a menys de 200 metres de la sortida. 16. S’entregarà un premi als tres primers classificats de cada categoria nombrada anteriorment. En el cas dels guanyadors de la categoria General, només se’ls donarà el premi corresponent a la categoria General, en conseqüència, el premi de l’altra categoria a la qual pertanyen s’atorgaran al 2n, 3r i 4t de les categories corresponents.
 
17. Hi haurà servei de guarda-roba a la mateixa sortida de la cursa. L’organització no es fa responsable dels objectes que puguin dipositar-hi els participants. Serà imprescindible portarlos en una bossa. 18. No hi haurà servei de dutxes ni vestidors.  19. És obligatori córrer amb dorsal durant tota la cursa. El dorsal s’haurà de portar en la part davantera de la roba i en un lloc de fàcil visualització.  20. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la cursa, tot i que l'organització es reserva el dret a anul·lar-la si així ho creu convenient. 21. És obligatori passar pels diferents controls de la cursa i realitzar tot el recorregut a peu pel lloc marcat per la mateixa organització. 

22. Està prohibit rebre ajuda externa fora els espais autoritzats. 23. És obligatori prestar auxili a qualsevol participant que pugui sofrir algun accident. 24. Queda totalment prohibit embrutar o degradar l'itinerari de la cursa. 25. L’organització declina tota responsabilitat davant d’accidents físics i/o materials que el participant pugui sofrir o provocar. Cada participant haurà d’assumir la responsabilitat dels seus actes. 26. En el cas de l’aparició d’un problema l’organització proporcionarà l’ajuda necessària per poder solucionar la situació en qüestió. 27. Per qualsevol pregunta que no es resolgui en el reglament cal posar-se en contacte amb l’organització a través del mail cursadelcorriol@hotmail.com
 

 

Participació