Eleccions municipals 2019

Qui és qui a les llistes de la CUP al Solsonès

per Ramon Estany, Solsonès, 2 de maig de 2019 a les 22:44 |
Foto de grup de la llista solsonina de la CUP
La CUP creix en nombre de candidatures al Solsonès. Als regidors que pugui obtenir per Solsona, actualment en té dos, s'hi podrien sumar els candidats de Lladurs i Guixers, que es presenten en solitari atès que en aquests municipis les llistes són obertes i poden presentar-se candidatures d'entre 1 i 5 membres.
 

Candidatura de Lladurs
1. Mercè Jou

(35 anys) Diplomada en turisme. Amb experiència política, formant part de les llistes de la CUP de Solsona l'any 2015. Vol treballar pel seu municipi amb polítiques que combatin la despoblació rural.

Candidatura de Guixers

1.  Àngel Ollé

(37 anys) Treballa en una gestoria i s'ha dedicat activament a fer política en diverses entitats i associacions socials. Va ser el candidat del Solsonès per anar al Parlament des de la CUP. Un dels seus reptes és l'aposta per l'autosuficiència energètica i per la recollida selectiva de residus, així com la millora d ela gestió del bosc.

Candidatura de Solsona
1 · Pilar Viladrich
(39 anys) Tècnica a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. És llicenciada en dret . Ha estat i està vinculada amb diverses associacions culturals i de l'educació en el lleure. Membre de l'assemblea local d'ApS-CUP des de fa 4 anys.

2 · Oscar García
(37 anys) Cap d'estudis de l'Escola Agrària del Solsonès i actualment regidor d'ApS-CUP a Solsona. És Enginyer de Forests de formació i membre del Casal Popular la Fura, del Centre excursionista del Solsonès i de l'Associació de Circ "Tela Solsonina".

3 · Eva Pallarès
(43 anys) És correctora i traductora de formació. Amb dos amics més, té una empresa de gestió de projectes de correcció, de traducció i de creació de textos. També ha estudiat informàtica de sistemes i ha començat un màster en humanitats. Ha treballat de periodista i ha publicat un llibre de poesia i un de contes.

4 · Anna España
(39 anys) És psicòloga del Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (Cdiap) de Sant Vicenç dels Horts. Sòcia de la cooperativa que gestiona el Cdiap. Ha treballat amb persones amb risc d'exclusió social i persones amb capacitats diverses.

5 · Joan Boix
(29 anys) Es defineix a les xarxes socials com a cèlibe i republicà. Format en Dret i en direcció coral, treballa actualment a Barcelona. A Solsona, està vinculat en diferents projectes culturals i associatius, especialment relacionats amb la música.

6 · Marta Puig
(23 anys) Està acabant la carrera de Física a la Universitat de Barcelona i el curs vinent continuarà els seus estudis cursant un màster en Astrofísica. Ha format part d'entitats com Solsona Jove Ajuda o Joventut Solsonina. Actualment, participa en el Grup de Gèneres del Casal Popular La Fura.

7 · Xavier Espiña
(45 anys) Professor de formació professional a l'Institut de Guissona i Cordinador de Cicles formatius. És enginyer tècnic industrial. Membre del Centre excursionista del Solsonès.

8 · Anna Farràs
(42 anys) És programadora informàtica al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) des de fa 14 anys. Ha viscut a Paris i Madrid. És enginyera tècnica en Telecomunicacions i li encanta viatjar i practicar tot tipus d’esports. Molt vinculada al teixit associatiu de Solsona.

9 · Octavi Esteve
(36 anys) Professor de secundària i actualment regidor d'ApS-CUP a l'Ajuntament de Solsona i Conseller Comarcal. Enginyer tècnic industrial de formació, enamorat de l'arqueologia, el patrimoni cultural i el mon rural. President de l'AFA de la ZER del Solsonès.

10 · Marta Closa
(22 anys) Jove, precària i estudiant d'història de l'art. Ha estat implicada en diferents projectes amb jovent migrant o solicitant d'asil a Europa, primer a Grècia i ara a Barcelona, també és sòcia del Casal Popular la Fura.

11 · Bernat Solé
(24 anys) Tècnic de l'Associació de Turisme de la Vall de Lord i del Museu de la Vall de Lord. És historiador, soci del Casal Popular La Fura, actualment forma part de dos de grups de música, i té més de 5 anys d'experiència a Solsona FM com a col·laborador voluntari.

12 · Marc Barrera
(30 anys) És histodiador, treballador de fàbrica i pagès aficionat. Soci del Casal Popular la Fura des dels inicis i membre de Les Absentes, els seus interessos són la història, la política i la música. Pare de dos.

13 · Dolors Subirà
(49 anys) Solsonina de tota la vida, ha treballat més de 20 anys com a monitora d'activitats aquàtiques i actualment treballa al sector serveis. Lligada des de sempre a la cultura solsonina, especialment al carnaval, i al treball per la inclusió social en aquesta ciutat.
 

 

Participació