Escola Arrels

Sant Jordi a l’Escola Arrels

per Redacció, Solsona, 28 d'abril de 2019 a les 18:15 |

La diada de Sant Jordi és un dia especial arreu de Catalunya i a l'Escola Arrels seguim celebrant-la any rere any. En aquesta ocasió, hem arribat ja al XXVIè Certamen Literari i hem quedat altra vegada fascinats amb la qualitat literària i artística de les obres presentades.


Per iniciar la festa, tots i totes ens hem posat la samarreta commemorativa del 25è aniversari i ens hem reunit havent esmorzat al pati de secundària per fer una foto tots junts: infants de primària, joves de secundària, docents i personal no docent.

A continuació, l'alumnat i el professorat de secundària ens hem dirigit al teatre comarcal per assistir al certamen literari, que enguany girava en torn a Joan Brossa en motiu del centenari del seu naixement. S'han otorgat premis a les millors poesies, relats en anglès i dibuixos d'aquest any. També s'ha fet un petit reconeixement a tots aquells alumnes que van participar a les proves Cangur de matemàtiques el passat març. La celebració ha acabat al migdia amb una passejada per les parades de llibres i roses que omplien el centre de la ciutat.

A la tarda, a primària , tot i que el sol no lluïa i un mar de núvols ens acompanyava, hem celebrat també el nostre certamen literari.

Durant  l’entrega de premis als guardonats en dibuix, poesia i prosa de P2 a cicle superior, ens han sorprès els protagonistes de la llegenda de Sant Jordi, explicant cada un d’ells la seva versió de la història. Amb l’ajuda d’una detectiu hem intentat esbrinar qui tenia raó. No s'han posat d’acord, però tots han coincidit que de la sang del drac en va sortir un bell roser… un roser amb unes roses ben dolces per a tots els nens i nenes de l’escola.

 

Participació