sorteig

Guanyadors d'entrades al Cine París

per Redacció, Solsona, 27 d'abril de 2019 a les 10:00 |

Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i les guanyadores han estat:
SUSANNA CARRASCO

MONTSE LLUTARTLo dejo cuando quiera
Amics des de la facultat i àmpliament preparats, Pedro, Arturo i Eligio són tres professors universitaris als quals la crisi ha deixat sense treball i sobreviuen com poden.
Accidentalment troben la solució als seus problemes en el projecte d'investigació en el qual fa anys que Pedro treballa: un complex vitamínic que ofereix, per a la seva sorpresa, una flipada apoteòsica i, a més, sense efectes secundaris. Vendre les pastilles els trauria immediatament de la crisi, però veure's posats de ple al perillós món de la nit és una cosa que a aquests tres estudiosos els ve sens dubte massa gran.El día que vendrá
Alemanya, 1946. El coronel britànic Lewis i la seva esposa Rachael són assignats a Hamburg durant la reconstrucció del país posterior a la Segona Guerra Mundial. Una vegada a la seva nova casa, hauran de compartir la llar amb una viuda alemanya i amb la seva problemàtica filla. Aquesta situació comportarà tensió, passió i traïció.


Quiero comerme tu pàncreas
Aquesta és la història d’una noia amb una malaltia pancreàtica terminal, d’un noi que li guarda el secret i d’una relació que encara no té nom...
“Jo” és un estudiant d’ensenyament secundari. No té cap interès pels altres i passa el dia llegint llibres tot sol. Un dia, en una sala d’espera d’un hospital, troba el llibre
“Conviure amb la malaltia”, que és el diari secret de Sakura Yamauchi, una noia popular de la seva classe. Hi relata que li han diagnosticat una malaltia pancreàtica terminal, que ha decidit no explicar-ho a ningú i esprémer el temps que li queda de vida.
Malgrat el menyspreu inicial d’en “Jo”, l’actitud de la noia fa que el seu cor s’endolceixi a poc a poc.
Aquests són els records primaverals d’una noia que conviu amb una malaltia terminal, d’un noi que li guarda el secret i d’una relació que encara no té nom.
 
 
 

 

Participació