Reptes futurs, ens renovem

El passat dia 11 d’abril, el Patronat de la Fundació Volem Feina es va reunir en sessió ordinària per tractar diferents temes, projectes i objectius de cara al futur

per Redacció, Solsona | 18 d'abril de 2019 a les 18:24 |
Foto de la Junta renovada
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Entre altres, volem agrair l’entrada d’un nou membre, el Jordi Montanyà, des d’un primer moment es va mostrar il.lusionat i compromès amb la proposta. El Jordi recull el testimoni del Ramon Xandri, membre fundador de la nostra entitat, de la qual n’ha format part 20 anys i que la tardor passada va manifestar el seu desig de donar pas a noves cares. Agraïm al Ramon la seva tasca encomiable durant tots aquests anys.

En aquesta sessió es va fer balanç dels projectes de l’entitat de l’any anterior i es van presentar els objectius per al futur, un futur ple de canvis que afrontem amb tot el respecte, però també, amb tota l’ambició que es mereixen i pels quals des de fa temps hi hem estem treballant tot fent-hi una aposta ferma sense desviar-nos del nostre objectiu central, la reinserció social i laboral de col.lectius en risc d’exclusió. Si voleu saber més de la nostra entitat us convidem a fer una visista a la nostra pàgina web www.volemfeina.org, on podreu conèixer la nostra tasca i els projectes que portem a terme.

 

Participació