Territori de Masies

Organitzen una ruta per l'entorn del Miracle i un dinar Tasta Territori a l'Hostal del Pinós

La tercera ruta interpretativa del projecte Bassadoria tindrà lloc al Miracle el dissabte 20 d’Abril al matí a les 9 del matí

per Redacció, Riner, 16 d'abril de 2019 a les 08:14 |
Santuari del Miracle


Territori de Masies des de la seva gent! Ruta guiada per veïns i naturalistes


El punt de sortida serà des de la Bassadòria, al bell mig del Santuari del Miracle on es farà referència a tota la història del passat, present i futur del Santuari.

Seguidament començarà la ruta que tindrà un fil conductor vers la somereta del Miracle, un petit saltamartí endèmic i amenaçat particular de la zona i s’identificaran conjuntament tot d’elements emblemàtics de la zona des del punt de vista de l’interès natural com cultural i social. Després de la caminada es farà un taller participat sobre els elements naturals i es finalitzarà visitant la capella i el mirador de Sant Gabriel i l’Espai Natura.

Per tothom qui vulgui tancar la jornada amb un bon àpat Tasta Territori organitza un dinar amb productes de proximitat a l’Hostal de Pinós.

Per inscripcions a la ruta i reserva del dinar podeu enviar un correu electrònic a informacio@territoridemasies.cat o trucar al 693 054 437.


Més informació a territoridemasies.cat

 

Participació