sorteig

Guanyadores d'entrades al Cine París

per Redacció, Solsona, 13 d'abril de 2019 a les 10:01 |

Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i les guanyadores han estat:
ASSUMPCIÓ BARONS

ALBA ESTANY DÍAZ


Mula
 Earl Stone és un home d'uns 80 anys sol i arruïnat que s'enfronta a l'execució hipotecària del seu negoci i a qui ofereixen una feina en què només ha de conduir. Sense saber-ho, l'Earl s'acaba de convertir en correu d'un càrtel mexicà. I ho fa tan bé que la seva càrrega augmenta exponencialment i se li assigna un controlador. Però aquest controlador no és l'únic que vigila l'Earl. La nova i misteriosa mula de la droga també ha arribat al radar de Colin Bates, un agent de la DEA. I encara que els seus problemes de diners han desaparegut, els errors del passat de l'Earl tornen a la càrrega. No està clar si tindrà temps per corregir aquests errors abans que els agents de la llei, o els sicaris del càrtel, l'atrapin.

Dumbo

La nova recreació de la pel·lícula 'Dumbo' dirigida per Tim Burton compta amb Colin Farrel com a Holt Farrier qui amb ajuda dels seus fills Milly (Nico Parker) i Joe (Finley Hobbins) es dediquen a cuidar a un elefant nounat les orelles gegants del qual li fan ser la riota en un Circ que no passa pel seu millor moment.
 
 
 

 

Participació