Celebració

El Montepio participa en el Dia de les Esquadres a Solsona

L’entitat col·labora en diverses iniciatives amb els Mossos d’Esquadra, entre elles “Fem el camí al teu costat”

per Ramon Estany, Solsona, 12 d'abril de 2019 a les 07:11 |
Representants de Montepio i Mossos d'Esquadra | Montepio
 
La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra va celebrar aquesta setmana el Dia de les Esquadres a les diferents regions policials d'arreu del territori català. En el cas de la Regió Policial de la Catalunya Central, l'acte es  va dur a terme a la Sala Polivalent de Solsona, i el Montepio hi va assistir com a entitat convidada.

El Montepio col·labora amb els Mossos en diverses iniciatives per promoure la seguretat viària i també és una de les entitats impulsores de “Fem el camí al teu costat”, la caminada solidària organitzada per Mossos que recapta fons per la investigació de malalties relacionades amb la salut.

L’entitat va poder veure com es lliuraven les felicitacions i condecoracions a agents de la policia per la seva trajectòria professional o en reconeixement d’actuacions rellevants i meritòries durant el 2018. També es van concedir distincions a d’altres serveis d’emergència,  membres de la judicatura i ciutadans.
Hi van assistir, en representació del Montepio, el president, Llorenç Juanola; el vicepresident, Joan Cots; el director, Ramon Baraldés; la sotssecretària, Olga Sánchez; i el vocal Alfons Sánchez.

 

Participació