Economia

La Cooperativa RiuVerd rep el premi a la innovació social

Pel projecte "Fem xarxa, fem territori"

per Ramon Estany, Solsona | 10 d'abril de 2019 a les 06:55 |
Jordi Corbera, gerent de la cooperativa Riuverd, amb el guardó
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La cooperativa social de reinserció Riuverd, ha rebut aquesta setmana passada el premi a la Innovaciô Social de la Fundació La Caixa
El projecte "Fem xarxa, fem territori" ha estat seleccionat d'entre 460 projectes de tot Espanya i ja forma part de les 36 millors iniciatives del 2018.

Tot i que no ha entrat en els deu primers, que rebien una dotació econòmica, Jordi Corbera, responsable de Riuverd ha manifestat que se senten molt contents i satisfets d'estar entre les 36 millors iniciatives socials del país.
 
Els premis "la Caixa" a la Innovació Social reconeixen l'important esforç que fan les entitats socials aportant solucions innovadores a les problemàtiques abordades i transformant l'evolució dels valors socials.

S’atorguen deu premis de 15.000 € cadascun als projectes que destaquen pel desenvolupament de pràctiques socials que donin resposta als reptes actuals de la societat i tinguin capacitat de modificar una problemàtica social de manera sostenible.

El projecte "Fem xarxa, fem territori" consistia entre altres, en obrir una botiga de productes locals i de proximitat i desenvolupar un producte nou, un suc de poma i una línia nova de menjars preparats de verdures i en pots de vidre apostant per la sostenibilitat.

Corbera ha subratllat que el jurat ha valorat el suport i la xarxa que ha fet el territori donant suport a "una empresa social com la nostra".

 
  

 

Participació