Els solsonins acomiaden el carnestoltes

Com que els baixos de Cal Metge Solé estan en obres, ha calgut improvisar una caravana mortuòria al mig del carrer Castell

per Ramon Estany , 9 de març de 2011 a les 14:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els petits guardaven per la posteritat la imatge del Carnestoltes. Foto: Ramon Estany


Aquest dimecres al matí s'ha instal·lat la capella ardent del Carnestoltes. Com que l'espai habitual dels darrers anys, els baixos de Cal Metge Solé estan en obres, ha calgut improvisar una caravana mortuòria al mig del carrer Castell, en la que els solsonins i solsonines podien entrar-hi i veure el "difunt" i escriure al llibre de condol. A les dotze del migdia, ha començat la crida pels carrers de Solsona anunciant els actes del funeral de la tarda, amb la processó, la crema del Carnestoltes i el Castell de Focs.

D'altra banda, el número guanyador del testament del carnestoltes és el 11591, que ha esta venut a Studi photographics. Aquest número té una validesa de 15 dies. Si en aquest temps el guanyador no ha reclamat el premi, quedarà immediatament anul·lat i es publicarà un nou número guanyador.

En el sorteig de l'Hereu del Carnaval, ha estat afortunat el soci número 2022, Xavier Díaz Moya. En el concurs d'aparadors bojos, el guanyador d'auqest any ha estat Cal Jaumet del Forn. I els guanyadors de les enramades ha estat el Carrer Sant Llorenç, Busca Wally, de la comparsa Tinturerus.

Resum de notícies del Carnaval 2011 de Solsona

Galeries de fotos del Carnaval 2011

Dimecres de cendra

Concurs de disfresses infantil

Carnaval Infantil

Arribada del Carnestoltes i les carrosses

Mercat de Carnaval

El Comte de l'Assaltu allibera la Geganteta

Baixada de boits

Xupinasso i dijous llarder

Ball d'Assaig a la Sala Polivalent

Baixada de banderes de les comparses

Inici del Carnaval de Solsona

Entrega dels Gegants Bojos

Presentació del llibre de la història del Carnaval

Assajos dels ballets

 

Participació