eleccions municipals 2019

Candidat, tinc una pregunta per a vostè

Secció d'entrevistes de les eleccions municipals, on els lectors de NacioSolsona exposen els seus dubtes als alcaldables amb un mètode molt senzill

per Nació Solsona, Solsona, 14 d'abril de 2019 a les 08:12 |
Un lector, seguint les informacions de les eleccions municipals | Adrià Costa
NacióSolsona enceta una nova secció d’entrevistes, amb preguntes a tots els candidats de les formacions de les tres principals poblacions de la comarca: Solsona, Olius i Sant Llorenç de Morunys. La proposta es configurarà a partir de les preguntes dels lectors del diari.

La metodologia es molt senzilla. Escriviu la pregunta al mòdul de comentaris d’aquesta notícia i a qui va adreçada: candidat, partit (inicials) i municipi. Cada pregunta haurà d’anar dirigida a un candidat en concret i no s'acceptaran propostes de preguntes a més d'un candidat al mateix temps. Si voleu, la podeu signar. També es poden fer a través del Facebook de NacióSolsona, Twitter (citant @NacioSolsona) o enviant correus elecrònics a naciosolsona@naciosolsona.cat.

NacióSolsona elaborarà els qüestionaris que inclouran -modificades i aplegades si s'escau- les preguntes proposades. No s'acceptaran preguntes que incloguin insults i falsedats manifestes. Per altra banda, les entrevistes estaran subjectes a l'acceptació dels candidats mentre que en tots els casos es poden completar amb algunes preguntes de la redacció.

Les respostes es publicaran en format entrevista durant els dies de la campanya electoral. El termini per fer preguntes es tancarà el diumenge 5 de maig a les 12 de la nit.

Candidats a Solsona, Olius i Sant Llorenç de Morunys

Solsona
JuntsxSolsona: Marc Barbens
ERC-Som Solsona: David Rodríguez
Alternatica per Solsona (CUP): Pilar Viladrich
PSC: Encarna Tarifa
Ciutadans: Ángela López

Olius
ERC: Josep Caelles
Junts per Olius: Montse Giralt
Independents per Olius: Antoni Márquez

Sant Llorenç de Morunys
JuntsxSant Llorenç de Morunys: 
Piteus per Sant Llorenç (AM): Francesc Riu

 

Participació