música

Un concert de gran volada

El passat 1 d'abril, The Southern California Choral Ambassadors van oferir un concert d'alta volada a l'església de Sant Miquel de Cardona, dins el marc de cicle concerts benèfics en pro de la restauració de l'orgue del municipi

per Redacció , Cardona, 3 d'abril de 2019 a les 16:00 |
The Southern California Choral Ambassadors i Coral Cardonina | Jaume Barberà
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Originaris del sud de Califòrnia, els integrants d'aquesta formació juvenil nord-americana, formats a la prestigiosa Escola de San Juan Hills del comtat d'Orange de Califòrnia, van desgranar un programa ric i variat, que va comprendre peces del reportari clàssic, de compositors com ara Mendelssohn i Palestrina, combinades amb composicions més modernes i desenfadades d'autors contemporanis. El cor, constituït per 35 cantaires i dirigit amb gran magisteri pel professor Michael Ushino, va mostrar la seva versatilitat, donant lloc a diversos conjunts vocals: un cor de cambra de veus mixtes, un conjunt femení o bé un octet masculí que va interpretar un parell de peces d'estil barbershop.
 

The Southern California Choral Ambassadors a l'església de Cardona Foto: Jaume Barberà


Al finalitzar, els cantaires de la Coral Cardonina van sumar-se als californants per interpretar l'Ave verum corpus de Mozart dirigits per Ovidi Cobacho. El públic cardoní que omplia més de la meitat del temple pàrroquial va acabar ovacionant dempeus els joves cantants nord-americans.   

 

Participació