Comerç

Solsona engega una campanya de promoció del mercat i el comerç local

S’obsequiarà la clientela amb una bossa il·lustrada per Susanna Miravete i un cafè

per Redacció, Solsona | 3 d'abril de 2019 a les 15:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els divendres 5 i 12 d’aquest mes s’informarà del mercat setmanal i la campanya des d’un estand situat al portal del Castell, el primer dia, i a la plaça Major, el segon. Aquesta acció coincideix amb l’ampliació del mercat, els propers dies, amb vuit parades més de productes alimentaris de proximitat.
“Viu el mercat setmanal a Solsona” i “Compra a Solsona i viu una experiència gegant” és el doble eslògan amb què la regidoria de Promoció Econòmica, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, engega una campanya per promocionar la compra a la ciutat i incentivar el consum local. Hi col·laboren la UBIC i el mercat.


El dinamitzador comercial municipal informarà de la nova campanya aquest divendres, dia 5, des d’un punt informatiu ubicat a l’exterior del portal del Castell i el divendres 12 des de la plaça Major. Per repartir les 1.500 bosses que s’han creat per a l’ocasió, s’han fet fer unes butlletes que facilitaran a la clientela tant els comerços com les parades del divendres –els establiments que no estiguin associats a la UBIC poden recollir-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament a partir d’avui.

Per aconseguir una bossa de regal, amb disseny per una cara de la il·lustradora solsonina Susanna Miravete, cal dur al punt informatiu aquestes butlletes (un màxim de tres per persona) segellades o signades per dos establiments, un dels quals ha de ser de la UBIC i l’altre, una parada del mercat o qualsevol altra botiga de la ciutat. Dins les bosses s’hi inclourà un fulletó informatiu sobre el mercat setmanal i el comerç de proximitat i de qualitat. Les 150 primeres persones que ho facin tant el dia 5 com el 12 també se les convidarà a un cafè a qualsevol bar o pastisseria de l’entorn del mercat.  


Vuit noves parades d’alimentació
Aquesta acció promocional coincideix amb l’ampliació del mercat del divendres, properament, amb vuit noves parades, majoritàriament concentrades al nucli antic. Aquesta adjudicació, en règim de concurrència competitiva, ha prioritzat la venda de productes alimentaris de proximitat i ecològics. Així, a la plaça de Palau s’hi instal·laran tres marxants nous de productes làctics, fruita i altres productes ecològics i de temporada i de xarcuteria; a la plaça Major, dues parades més d’embotits, fruita i verdura i productes de temporada de proximitat i una herboristeria i dietètica. A l’entorn del portal del Castell, d’altra banda, s’hi afegiran dues parades més de fruita i verdura. El mercat setmanal del divendres consta d’una seixantena de mòduls repartits entre el nucli antic i el passeig del Pare Claret.    

                   

 

Participació