Turisme

El Patronat de Turisme programa la cinquena jornada de Turisme del Solsonès coincidint amb els 30 anys de la seva creació

La jornada tindrà lloc dijous vinent al matí al Consell Comarcal del Solsonès

per Redacció, Solsonès, 26 de març de 2019 a les 08:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Dijous vinent, la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès acollirà, a partir de les deu del matí, la cinquena Jornada de Turisme del Solsonès. En aquesta jornada es commemoraran també els trenta anys del Patronat de Turisme del Solsonès, l’organisme autònom que ha vetllat per la promoció i difusió turística de la comarca del Solsonès.

L’acte s’iniciarà amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, de la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, i del president del Patronat de Turisme del Solsonès, Josep Caelles. Tot seguit l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona oferirà la presentació de la marca ‘Solsona, ciutat amb caràcter’. A continuació el Museu de Solsona detallarà les activitats per a aquest 2019 per tal de conèixer el patrimoni i gaudir-ne, i el Gremi d’Hostaleria presentarà la campanya ‘La mà de tapes 2019’.


Després de la pausa cafè a càrrec de Riuverd, el Consorci Leader exposarà les novetats i actuacions de suport al turisme. A continuació, es farà una presentació de les visites guiades regulars a Solsona i al santuari del Miracle a càrrec de Solsona Experience i de la Ruta del Barroc respectivament. També s’aprofitarà la jornada per presentar la nova plataforma en línia de venda d’entrades “Entrades Solsonès” a càrrec del Patronat de Turisme del Solsonès i de l’empresa E2S. L’acte de cloenda anirà a càrrec de la senyora Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament d’Empresa i Coneixement.

 

Participació