Obres

Sant Llorenç de Morunys ha finalitzat diverses obres de manteniment a la via pública

Amb una inversió total de 145.000 euros

per Redacció, Sant Llorenç de Morunys, 18 de març de 2019 a les 15:51 |
Plaça de l'Era Nova
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'últim trimestre del 2018 es van realitzar diferents treballs de manteniment de la via pública que actualment ja estan tots acabats:

- Millora del paviment de l'Era Nova: el pas continuat de vehicles pesants ha malmès el paviment de lloses de pedra d'aquesta plaça i suposava un perill pels vianants. Es va fer una intervenció als trams més malmesos de 9.752,60 € provinents tots de fons propis de l’ajuntament.

Carrer Puig Aguilar


- Pavimentació de carrers:
- La zona de davant del dispensari mèdic estava en molt mal estat i s’ha pavimentat amb asfalt.
- Seguint amb la pavimentació de carrers de terra, aquest cop s’ha asfaltat el carrer de Puig Aguilar i el Passatge de Cal Xeres.
La inversió provinents tots de fons propis ha estat de 20.139,24 €

Enllumenat nou


- Nou enllumenat en diferents punts del municipi: dos punts de llums nous a l'entrada del poble per la carretera de Berga, 7 punts de llum nous al carrer de la Creueta, 2 punts de llum nous al carrer de la Residència i 2 punts de llum nous al carrer de les Set Riberetes. Resolent problemes de la xarxa existent i deficiències en la il·luminació.
La inversió total d'aquesta actuació ha estat de 23.595,00 € dels quals 22.415,25 € provenien d'una subvenció de la diputació de Lleida.

- Millora de la xarxa d'aigua potable. S'ha canviat uns 400 ml de tub a la carretera de Solsona i al carrer del Padró, amb una inversió total de 34.485,00 € dels quals 20.000,00 € provenien d'una subvenció de la diputació de Lleida i la resta han estat aportats per Font Llumà.

Camí dels Plans


- Pavimentació de diferents camins al municipi. S'ha pavimentat un tram de camí dels Ollesos, camí de la Torreta i camí dels Plans; també s'ha reparat un tram de camí de la depuradora i s'ha pavimentat la zona d’aparcament de “l'Escorxador” i millorat un tram del camí de la deixalleria. Tot plegat suposant una inversió de 49.142,99 € dels quals 48.825,00 € provenien d'una subvenció de la Generalitat de Catalunya.

-Arrajament de camins i carrers sense pavimentar. S'han arreglat diferents camins i carrers no pavimentats que havien sofert danys per les plugues amb una inversió de 8.167,50 €.

 

Participació