Concurs

Ja es poden votar les fotos finalistes del concurs d'Instagram del Carnaval de Solsona

Hi ha temps fins el diumenge 24 de març

per Redacció, Solsona, 16 de març de 2019 a les 09:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Carnaval de Solsona ja ha donat a conèixer les tres fotos finalistes del Concurs d'Instagram del Carnaval de Solsona.
Ja podeu votar la foto de les tres que més us agradi fent ❤ fins el diumenge 24 de març als perfils de @carnavalsolsona i @solsonaturisme a Insatagram i a facebook. ç

Se sumaran els m'agrada dels dos perfils a les dues xarxes per saber el/la guanyador/a, que s'endurà un lot de productes agroalimentaris del territori, un parell d'entrades per fer la visita guiada TASTA SOLSONA de @solsonaexperience, un peluix de la geganteta, un llibre de la "Història del Carnaval de Solsona", un llibre de la "Petita història del Carnaval de Solsona", un DVD històric i la pel·lícula del Carnaval 2018, tot valorat en 130 euros.
Els altres finalistes rebran un joc memory de #Solsona, una motxilla i un llibre de la "Petita història del Carnaval de Solsona".

Fotos finalistes
 

"el correfoc i els @diablesdelacreualta" de @pisflo

“el castell de focs darrera la façana monumental" de @david_aubarell

“els colors de la plaça" de @litusvp

 

Participació