Participació

Aquest diumenge finalitza el termini per prioritzar les 21 propostes del procés participatiu a través de la plataforma

El procés participatiu, iniciat a finals del 2016, finalitza la fase de priorització

per Redacció, Solsonès, 14 de març de 2019 a les 15:36 |

Aquest diumenge es el darrer dia que es podrà votar les propostes del procés participatiu a través de la plataforma eixams.

El procés participatiu del Consell Comarcal del Solsonès va iniciar-se a finals de l’any 2016 amb una visita als municipis de la comarca en la qual s’havien de determinar unes propostes d’actuacions en els propers anys. Amb la voluntat de permetre la participació de forma telemàtica i que la gent de la comarca pogués ser partícip d’aquest procés, es va vehicular aquesta participació a través de la plataforma eixams prioritzant les propostes que considerava més determinants. Una vegada aquí es va fer una segona fase de retorn dels resultats obtinguts en els municipis de la comarca, obtenint una priorització de les 21 idees que han obtingut més consens.


Després del tancament d’aquesta fase, es donarà pas a la creació dels grups de treball per diferents àmbits. Qui vulgui formar part d’aquests grups de treball, caldrà formular inscripció en el mateix Consell Comarcal del Solsonès, àrea de promoció econòmica.

Olius s’afegeix en la implantació del procés participatiu
Olius, per altra banda, s’ha convertit en el primer municipi que fa seva la plataforma de participació eixams ‘olius.eixams.com’. Properament, el municipi de Sant Llorenç de Morunys, que ja té creada la plataforma, serà el proper municipi que entrarà en funcionament en la participació en línia.

 

Participació