Tallers, cursos i formació

Solsona obre les inscripcions per a les proves de nivell dels exàmens oficials d’anglès de Cambridge

Es duran a terme a la ciutat el dia 23 i hi ha temps per apuntar-s’hi fins dimecres vinent

per Redacció, Solsona | 13 de març de 2019 a les 15:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El dissabte 23 d’aquest mes Solsona acollirà la prova de nivell o mock exam per a les persones interessades a sotmetre’s enguany als exàmens oficials d’anglès de Cambridge. Entre final d’abril i primers de maig, d’altra banda, finalitzaran els terminis de matriculació als exàmens que al juny es duran a terme, un any més, a la capital del Solsonès, per iniciativa de la regidoria d’Educació.

Hi ha temps fins dimecres vinent, dia 20, per inscriure’s a la prova de nivell, que és gratuïta. Es pot fer enviant un correu electrònic a l’adreça dvendrells26@gmail.com, o bé trucant a l’Ajuntament (973480050, ext. 109). Cal indicar el nom i cognoms, la data de naixement, el DNI i l’examen del qual es vol fer el simulacre, que pot ser el KET, el PET, el First o l’Advanced. L’any passat 90 persones, entre infants, joves i adults, van participar a les proves gratuïtes, una xifra que cada vegada va en augment i que la regidoria d’Educació considera prou important per justificar la realització dels exàmens de Cambridge a Solsona.


El 26 d’abril es tancarà el termini d’inscripcions als exàmens KET (A2), PET (B1) i CAE (C1), programats per a l’1 de juny, mentre que el 3 de maig serà l’últim dia per al FCE (B2), que es durà a terme el 8 de juny, i Young Learners, el 27 de juny. Les persones que hi estiguin interessades també poden informar-se’n mitjançant el correu electrònic dvendrells26@gmail.com.

Els preus són els següents:

    KET for schools (A2) – 90,28 euros
    PET for schools (B1) – 97,54 euros

    First for schools (B2) – 180,66 euros
    Advanced (C1) – 185,79 euros

    YLs Starters - 57,14 euros
Movers - 59,20 euros
Flyers - 61,75 euros

L’any passat a Solsona els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge van tenir 55 examinands, dels quals van aprovar el 74,5 per cent. Aquestes proves són de les més prestigioses i estan internacionalment reconegudes, motiu pel qual la regidoria d’Educació hi aposta cada any. D’aquesta manera es vol fomentar l’aprenentatge de la llengua anglesa entre els infants, joves i adults.
 

 

Participació