sorteig

...us convidem al Cine París

per Redacció, Solsona, 13 de març de 2019 a les 08:40 |

Green Book
Quan Tony Lip (Viggo Mortensen), un rude italoamericà del Bronx, és contractat com a xòfer del virtuós pianista de color Shirley (Mahershala Ali), durant una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, haurà de confiar en "El llibre verd", una guia dels pocs establiments segurs per als afroamericans, per trobar allotjament. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis, però que la bondat i el sentit de l'humor uniran, obligant-los a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de la seva vida.


Creed II: La leyenda de Rocky
La vida s'ha convertit en un exercici d'equilibri per a Adonis Creed. Entre les obligacions personals i els entrenaments per al seu proper gran combat, afronta el desafiament de la seva vida. Enfrontar-se a un rival lligat al passat de la seva família intensificarà la seva imminent batalla al ring. Rocky Balboa és al seu costat i, junts, Rocky i Adonis s'enfrontaran a un llegat comú, es qüestionaran per què val la pena lluitar i descobriran que res no és més important que la família.


CINEMA INFANTIL EN CATALÀ: 'En Ralph destrueix internet'
El Cinema París proposa una nova entrega del cicle de Cinema infantil en català, apta per a tots els públics.En Ralph, el dolent dels videojocs, i la seva companya Vanellope van Schweetz, han de jugar-s'ho tot viatjant per les xarxes a la recerca d'una peça de recanvi que salvi Sugar Rush. Aquest és l'argument de la cinta d'animació En Ralph destrueix internet, la penúltima proposta a Solsona del cicle de Cinema infantil en català.


El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema en català per a les famílies a un preu econòmic (4,5 euros, nens i adults). A Solsona té la col·laboració de l'Ajuntament, el Consell Comarcal i el Cinema París.  
 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i és tan senzill com omplir el següent qüestionari:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació