Conferència

Comença el Cicle de Divendres de Pensament al Museu de Solsona

Aquest divendres 15 de març, a les 7 de la tarda, al Museu de Solsona, amb Joan Bosch i Francesc Miralpeix, dos especialistes en l'art del barroc

per Redacció, Solsona, 12 de març de 2019 a les 10:16 |
(Arxiu) Imatge d'una de les conferències d'edicions anteriors | Ramon Estany

CONFERÈNCIA: "Qui té por del Barroc? Diàleg sobre les reticències a la imatge del Barroc"

Coincidint amb el període de Quaresma, del 15 de març al 5 d'abril tornen els "Divendres de pensament al Museu", enguany centrat en el camp del Barroc. S'estrena amb Joan Bosch i Francesc Miralpeix, dos especialistes en l'art del barroc.


Joan Bosch, professor d'història de l'art a la Universitat de Girona i director tècnic de l'Institut Català de Patrimoni Cultural, i Francesc Miralpeix, professor d'història de l'art modern a la mateixa universitat i especialitzat en l'art del barroc, pronuncien la primera conferència del cinquè cicle "Divendres de pensament al Museu", que porta per títol "Qui té por del Barroc? Diàleg sobre les reticències a la imatge del Barroc".

Enguany aquest programa de conferències, organitzat pel Museu Diocesà i Comarcal sota la coordinació dels solsonins Raül Garrigasait i Víctor Pérez, té com a eix temàtic el barroc, entès no únicament com una època o estil artístic, sinó en les seves manifestacions més diverses. El cicle s'hi aproximarà des dels camps de l'art, el territori, el folklore i la literatura. 

 

Participació