Arxiu Comarcal

Presentació d'un nou número de la revista cultural Oppidum

La presentació es portarà a terme el divendres 15 de març a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès i anirà acompanyada d’un acte cultural

per Redacció, Solsona, 11 de març de 2019 a les 09:00 |
Portada de la revista Oppidum

El divendres 15 de març, a les vuit del vespre, es presentarà a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès la revista Oppidum, número 16. El present número està format per sis aportacions centrades, totes elles en el Solsonès: la interpretació de les muralles i l’urbanisme a l’època medieval; el conflicte entre el bisbat de Vic i la canònica de Santa Maria de Solsona al segle XII; els retaules de Santuari de Massarrúbies; la telegrafia òptica al Solsonès; el ball de gegants i la invenció d’un nou gènere musical i, finalment, un article sobre la xarxa de seguiment de la biodiversitat del Solsonès.

L’acte cultural relacionat amb un dels articles de la revista tindrà un protagonisme important i destacat en l’acte de presentació. Sense entrar en detalls volem agrair la participació de totes les persones i entitats que ho fan possible.

 

Participació