Fira del Tió

Alumnes de l’escola el Vinyet de Solsona guanyen la segona edició del concurs de contes de la Fira del Tió

Un conte de Júlia Moliner, Bruna Vázquez i Laura Sánchez

per Redacció, Solsona, 27 de febrer de 2019 a les 14:06 |

La comissió organitzadora, amb la col·laboració de la Biblioteca Carles Morató, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Consell d’Infants, han promogut aquest concurs que ha arribat a la segona edició
L’obra, que porta per títol “Tió solidari”, feta per tres alumnes de l’escola El Vinyet ha resultat la guanyadora del segon concurs de contes de la Fira del Tió, d’un total de 36 treballs presentats. Com a premi, el conte serà il·lustrat per Núria Ginestà, que va participar en la darrera Mostra d’Art Jove del Solsonès i editat pel mateix Consell Comarcal i l’Ajuntament de Solsona.

En aquest certamen hi han participat els alumnes de quart, cinquè i sisè de primària de les escoles Arrels, Setelsis, El Vinyet i Vall de Lord.

El jurat que ha dictaminat l’obra guanyadora ha estat format per la directora de la Biblioteca Comarcal Carles Morató, la responsable del Consorci per la Normalització Lingüística, una tècnica de Serveis Socials Bàsics del Solsonès, una tècnica de l’Agència de Desenvolupament Local Solsona Cardona, el director de Solsonès Fires i el tècnic de fires del Consell Comarcal que ha actuat com a secretari.

Qui estigui interessat en obtenir aquest conte el podrà adquirir durant la Fira del Tió d’aquest any.

 

Participació