Althaia i UManresa-FUB formaran el personal d'infermeria de nova incorporació

per Redacció, 27 de febrer de 2019 a les 09:58 |
El director general de la Fundació Althaia, Manel Jovells, i el director general de la FUB, Valentí Martínez | Althaia
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb l'objectiu de conèixer la institució i el lloc de treball que ocuparan, els nous professionals d'infermeria que s'incorporin a la Fundació Althaia faran un curs formatiu liderat conjuntament per la direcció d'Infermeria d'Althaia i el campus Manresa de la UVic- UCC - Fundació Universitària del Bages (FUB). El director general de la FUB, Valentí Martínez, i el director general d'Althaia, Manel Jovells, han signat aquest dilluns l'acord que regula aquesta col·laboració.

Aquest curs, acreditat per la UManresa-FUB, permet fer un acompanyament reglat des del món acadèmic al laboral. Per això, durant el període formatiu, que dura entre tres i cinc setmanes, els nous professionals d'infermeria estaran supervisats per un tutor. A més, realitzaran una formació teòrica online i duran a terme pràctiques assistencials al lloc de treball que ocuparan a Althaia.


La signatura de l'acord reforça les diferents línies de col·laboració en l'àmbit acadèmic entre UManresa i Althaia. En aquest sentit, destaca el Grup de recerca en Innovació docent, Simulació i Seguretat del pacient que la Generalitat de Catalunya va reconèixer l'any passat i que està liderat per les dues institucions, així com la formació pràctica que fan a Althaia estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa.

 

Participació