Motor

VIDEO El Mundial d'Enduro 2019 a Solsona ja escalfa motors

Serà una de les 7 proves de la World Enduro Super Series que ha engegat enguany

per Redacció, Solsona, 9 de febrer de 2019 a les 18:15 |
Un corredor d'enduro salta amb l'imatge de la serra del Port del Comte al fons (Arxiu) Foto RESOL
Els millors especialistes d’enduro del món tornaran el 2019 a Solsona, cinc anys després que la capital del Solsonès ja fos seu d’una de les proves del certamen del 2014. Aquesta vegada Solsona ha estat inclosa al calendari de la World Enduro Super Series, un nou campionat d’off-road que comptarà amb les carreres més prestigioses de l’enduro extrem, amb l’objectiu de ser una alternativa al Mundial d’enduro tradicional que impulsa la Federació Internacional de Motociclisme (FIM).

L’organització de la WESS ha variat una mica el calendari per al 2019 a la recerca d’un campió més complet, de tal manera que dos de les set proves que hi ha al calendari seran d’enduro clàssic, una de les quals la de Solsona, fixada per als dies 5 i 6 d’octubre.


 La prova del Solsonès també serà puntuable per al Campionat d’Espanya de l’especialitat 
L’organització anirà  a càrrec de Bassella Experiencies i el Moto Club Solsonès, i potenciarà al màxim la participació i per això la prova també serà puntuable per al Campionat d’Espanya i, molt possiblement, per al Català. Així mateix, el dissabte 5 d’octubre hi haurà un petit tast amb una prova reservada a pilots amateurs, que diumenge podran córrer també una part del traçat mundialista.

El calendari arrancarà a Lagares (Portugal) el 10, 11 i 12 de maig i acabarà amb el Hard Enduro de GetzenRodeo, a Alemanya, el 2 i 3 de novembre, una prova que reuneix vora 10.000 espectadors.

 

Participació