AMISOL

Servei enllaç, una nova oportunitat!

En el curt període que porta aquest servei en actiu, ja s’ha arribat a assolir l’objectiu de poder inserir dues persones en la realització de pràctiques en l’empresa ordinària

per Redacció, Solsona, 8 de febrer de 2019 a les 17:50 |

El servei enllaç és un servei integral d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental que ofereix l’associació Amisol des del passat mes de Setembre. Actualment, ubicat a la pujada del seminari nº2, 2 pis, dona servei 8 persones amb certificat de discapacitat psíquica i/o malaltia mental superior al 33%.
El servei neix de la mancança a la comarca d’una oferta similar, on poder oferir a aquestes persones l’ajuda per a la inserció laboral en les empreses del nostre entorn més proper.

A través d’itineraris personals d’inserció, tenen la possibilitat d’incorporar-se en el mercat laboral ordinari. Aquests itineraris estan guiats i supervisats per un preparador laboral i s’adapten a les necessitats de cada persona oferint formacions en competències bàsiques i transversals, formacions en noves tecnologies, tutories individuals, possibilitat de realització de pràctiques en empreses, suport en la recerca de feina, i seguiment i suport a la inserció per consolidar el lloc de feina.

El servei també disposa d’una prospectora laboral per tal de poder fer el seguiment conjuntament amb l’empresari, de l’evolució dels candidats i poder consolidar el seu lloc de treball.
En el curt període que porta aquest servei en actiu, ja s’ha arribat a assolir l’objectiu de poder inserir dues persones en la realització de pràctiques en l’empresa ordinària, dades molt positives per al petit temps que porta en funcionament el servei.
Aquest projecte està subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i amb cofinançament per part del Fons Social Europeu.

 

 

Participació