TALLER

Una vintena de participants aprenen a com controlar la gestió financera de la pròpia empresa

La xarxa d’emprenedores La Inquieta el dilluns 4 de febrer va fer un taller sobre finances bàsiques per a petites empreses.

per Redacció, Solsona | 5 de febrer de 2019 a les 07:30 |
Foto de grup de les perticipants al taller amb el ponent, Jordi Bacaria
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Es tracta del segon taller que organitza aquesta nova associació de la Catalunya central amb sòcies de la Segarra, el Bages, el Berguedà i el Solsonès.


Es van apuntar 20 persones que de 10 a les 13 hores del matí van escoltar amb interès les explicacions amenes de l‘economista, Jordi Bacaria. Totes les assistentes van sortir molt satisfetes i van trobar que el taller els seria una bona eina per conèixer les nocions bàsiques de gestió d’un petit negoci, aprendre a planificar a curt i mig termini, així com també poder anticipar problemes i preveure solucions.

Aquesta activitat va tenir el suport de l’Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona, l’ajuntament de Solsona i el servei públic d’ocupació de Catalunya.


La Inquieta participarà a l’abril a la tercera edició de Talentària que és un congrés per a dones emprenedores que es fa al Solsonès.  Al maig organitzarà una trobada de xarxes a Solsona per a compartir experiències amb altres associacions de Catalunya semblants a la Inquieta. Aquestes activitats també serviran per  donar-se a conèixer i fer sòcies noves, tot i que la gent també ho pot fer a través de la pàgina web: www.lainquieta.cat

 

Participació