El parc infantil de la Cabana d’en Geli guanya espai i elements de joc

Aquesta millora és una de les actuacions demanades pels veïns en el si de les visites de barri

per Redacció, Solsona, 31 de gener de 2019 a les 11:16 |
El condicionament del parc infantil va ser la principal petició dels veïns d’aquesta zona en la darrera trobada, l’any passat
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Aj SolsonaAquesta setmana la brigada municipal de Solsona ha arranjat el parc infantil de la Cabana d’en Geli, ubicat al carrer de la Font del Corb. Se n’ha ampliat la zona del tancat, s’hi ha instal·lat una nova estructura multijocs i s’hi ha habilitat un sorral. També se n’ha retirat el tobogan, que era vell i presentava un perill.

Aquesta millora s’emmarca en les actuacions de manteniment del sector recollides en el si de les visites de barri de la regidora adscrita, Isabel Roca. El condicionament del parc infantil va ser la principal petició dels veïns d’aquesta zona en la darrera trobada, l’any passat, a banda d’altres intervencions en senyalització i mobiliari urbà i el seguiment de l’arbrat i l’enjardinament.   
 

Foto: Aj Solsona

Foto: Aj Solsona

 

Participació