Escola Arrels

Solsona acull la 1a Jornada de neuroaprenentatge i innovació educativa de Catalunya

16 de març de 2019 a la Sala Polivalent i Escola Arrels de Solsona

per Redacció, Solsona, 27 de gener de 2019 a les 07:58 |

En el marc del seu 25è aniversari, l'Escola Arrels organitza una jornada adreçada a mestres i professors per reflexionar sobre la transformació educativa i el paper de la neurociència en aquest procés. Inscripcions obertes en línia.La primera Jornada de neuroaprenentatge i innovació educativa de Catalunya que té lloc a Solsona, organitzada per l'Escola Arrels, es fonamenta en els eixos de la transformació educativa, la neurociència, el joc, l'art i la tecnologia i té per objectiu reflexionar sobre la transformació educativa i el paper de la neurociència en aquest procés.

Impartiran conferències i tallers prestigiosos experts en diferents camps per abordar aquesta temàtica des de diferents perspectives, com per exemple el doctor en pedagogia Miquel Àngel Prats, el consultor internacional Xavier Aragay, l'emprenedora Maria Batet, la terapeuta vocal Sonia Moreno, la pedagoga terapèutica Laia Casas o els especialistes en educació física i psicomotricistes Paco Cortés i Lurdes Martínez.


Tendències internacionals, l'aprenentatge lúdic, la transformació de la ment mitjançant l'art, la realitat virtual aplicada a l'aprenentatge, la cooperació, així com el joc, el teatre i la música a l'aula són algunes de les qüestions que es tractaran en ponències i tallers pràctics. Consulteu la programació completa a l'enllaç que apareix a la part inferior.  

Les inscripcions a la jornada ja estan obertes en línia en aquest enllaç de l'organització.
 

 

Participació