La Diputació de Lleida aporta més de 19.000 euros a l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal

Els ajuts d’urgència social, part dels ajuts de teleassistència i el programa informàtic Hèstia han estat subvencionats per l’òrgan provincial

per Redacció , Solsonès, 17 de gener de 2019 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Diputació de Lleida ha aportat, aquest any 2018, finançament per a diverses actuacions de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Solsonès. Es tracta concretament de 7.146,41 euros destinats a ajuts d’urgència social; 8.261,06 euros pel servei de teleassistència, que té  179 usuaris a la comarca, així com també ha assumit el cost del programa informàtic Hèstia, que utilitzen les professionals de l’ens, el cost del qual ascendeix a 3.977,99 euros.

L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Solsonès porta a terme tasques de detecció i prevenció de situacions de risc social o d'exclusió, recepció i anàlisi de les demandes relatives a les necessitats socials de la comarca, informació, orientació i assessorament de recursos socials i aplicació del tractament de suport a persones  entre moltes altres funcions.

 

Participació