Torna l'experiència d'aprendre anglès a Califòrnia gràcies a l'èxit de la passada edició

per Redacció, Solsona, 9 de gener de 2019 a les 07:57 |

El passat estiu, Workshop Taller de Llengües va iniciar un programar d'immersió lingüística completa en anglès, que degut a l'èxit que va tenir, ens proposem tornar-lo a fer aquest estiu. El programa consisteix en un viatge a Califòrnia el proper mes de juliol amb joves i adults que vulguin aprendre la llengua anglesa en un entorn real. L'experiència es basa en  la pràctica de la llengua anglesa, a través de la convivència am famílies americanes, i activitats que els joves faran amb instructors i  compartiran amb altres joves americans. 
El grup de joves viatjaran acompanyats per un responsable de Workshop Taller de Llengües

 des de Barcelona i estaran allotjats a cases de famílies nord americanes amb experiència en acollir estudiants estrangers a la ciutat de Thousand Oaks, CA, a uns minuts de llocs atractius com Hollywood, Beverly Hills, la ciutat de Los Angeles o les platges de Malibu. 
L'estada serà durant el mes de juliol. 
Amb aquest projecte es pretén impulsar el coneixement i domini de la llengua anglesa des de ben aviat, en un entorn real i atractiu pels joves i adults. El projecte s'adreça a totes aquelles persones estudiants de secundària i batxillerat amb ganes d'aprendre i interactuar en una societat nova i emocionant.
I per què aquest programa? 

Perquè té dos punts clau que el diferencien de la majoria de la resta de programes d'immersió lingüística: 
Per un costat, des de Workshop Taller de Llengües treballem directament amb una persona nascuda a Solsona i resident a Califòrnia, que té experiència en acollir estudiants i coordina totes les activitats. Tota la gestió és directa entre nosaltres i ella; no hi ha intermediaris. Els joves estan sempre acompanyats per algú de nosaltres. El fet de treballar directament també permet reduir costos de gestió.
D'altra banda, és un projecte que s'adapta completament a les inquietuds i necessitats de cada persona: la persona proposa el què més li atrau o li convé, a partir d'un amplíssim ventall de possibilitats, i a partir d'aquí, el programa es dissenya de manera individualitzada d'acord amb l'edats, els interessors i els criteris escollits. 
El període d'enregistrament està obert durant aquest mes de gener. Les persones que estiguin interessades en rebre més informació poden posar-se en contacte a través del correu eletrònic: [email protected] o al telèfon: 606824926.

 

Participació