El projecte Actua del Baix Solsonès celebra plenari al Miracle

per Ramon Estany, El Miracle, 8 de gener de 2019 a les 21:27 |

La trobada servirà per avaluar les accions del passat exercici i definir les del 2019. Va destinat a associacions, veïnat, ens locals i empresaris del baix Solsonès i rodalies
El projecte Actua- Fem Coses al Baix Solsonès ha programat un plenari per tal d’explicar el projecte a persones interessades, avaluar què ha fet durant el 2018 i proposar noves accions per a aquest nou any. Es farà dissabte, a les 7 de la tarda a la casa gran del Miracle, on s’inaugurarà el nou espai d’atenció i assessoria a entitats i veïnat del Solsonès.

L’Actua, pla de desenvolupament comunitari dels pobles del Baix Solsonès i rodalies, té per objectiu acompanyar i crear processos i projectes que fomentin tant la cohesió social, entesa com a base per l’empresa col·lectiva d’iniciatives beneficioses pel territori, com l’acompanyament de projectes ideats amb vocació d’impacte territorial positiu. Compta amb diferents programes: recuperació i valorització de la memòria popular, paisatge social, gènere, economia social i solidària i acció associativa.
Des dels diferents eixos es duen a terme activitats específiques i per a cadascun dels 5 àmbits s’ofereix assessorament per l’impuls de nous projectes, ja sigui en el disseny i concepció, com en l’acompanyament en l’execució i la cerca de recursos. La trobada de dissabte és oberta a gent del territori de l’àmbit d’acció de l’Actua, abans descrit, si bé també hi seran benvinguts la gent de pobles veïns.
Prèviament, a les 5  també al Miracle, hi ha prevista una trobada d’entitats associatives del Baix Solsonès.

 

Participació