L’Actua programa una trobada i un taller pràctic sobre gestió administrativa per a les entitats del Solsonès

Dissabte, 12 de gener a les 5 de la tarda

per Ramon Estany, Riner, 8 de gener de 2019 a les 21:25 |

La trobada servirà per analitzar conjuntament en quin estat es troba l’acció associativa a la comarca i quins reptes planteja per tal d’assolir-los a través del treball en xarxa
En quin estat es troba l’acció associativa del Solsonès? Quins reptes planteja? Com es poden assolir entre entitats i programes de la comarca? Totes aquestes qüestions es posaran damunt la taula a la trobada d’entitats associatives organitzada pel pròxim dissabte en el marc del programa Actua del Baix Solsonès.

La trobada es farà el dissabte, 12 de gener a les 5 de la tarda a la casa gran del Santuari del Miracle i s’acompanyarà de la inauguració del nou espai de l’Actua en aquest punt neuràlgic del Baix Solsonès. Es tracta d’un espai destinat a la promoció territorial i a oferir serveis a les entitats associatives.
En aquest mateix lloc, a les 7 de la tarda i també en el marc del programa Actua hi haurà un plenari obert d’avaluació del projecte i d’acord del pla d’activitats del 2019. Aquesta assemblea s’adreça a associacions, empresaris, veïnat i ens locals dels municipis de l’àmbit territorial de l?Actua (Pinós, Riner, Llobera, la Molsosa, Clariana de Cardener, Pinell de Solsonès, Castelltallat i Salo i Torà i Llanera). Tot i això, el plenari també és obert a veïns de pobles veïns a aquests.
Les pròximes accions en matèria associativa del programa Actua preveuen també un taller pràctic sobre fiscalitat i gestió econòmica i administrativa de les associacions. Anirà a càrrec de l’Arada, Creativitat social i es farà el divendres, 25 de gener a les 7 de la tarda, també al Miracle.
Per assistir a totes dues sessions es prega confirmar assistència a [email protected] o bé trucant al 672491223.

 

Participació