Fènix entrega un xec de 2.000 euros a la Fundació Althaia

per Redacció, 8 de gener de 2019 a les 21:12 |
L’acte ha tingut lloc a les dependències de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa amb la presència del Director General d’Althaia Sr. Manel Jovells i de la Sra Antónia, Raich Cap del Servei de Comunicació, Participació i Mecenatge

L’Associació Fènix ha fet entrega  d’un xec per valor els  2.000.- euros, recaptats en la confecció de les nines “Tate” per ser destinat a  l’Hospital de dia d’Oncológia i Hematologia  d’Althaia. Aquest donatiu correspon als fons recollits per les nines de confecció artesanal  que l’associació va oferir el passat més d’octubre amb motiu de la Fira del Bolet de Solsona.

L’acte ha tingut lloc a les dependències de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa amb la presència del Director General d’Althaia Sr. Manel Jovells i de la Sra Antónia, Raich Cap del Servei de Comunicació, Participació i Mecenatge.


Aquest projecte vol humanitzar els espais per tal que els pacients puguin fer front als tractaments de la malaltia en un l’entorn de confort i calidesa que n’afavoreixi l’atenció integral.
 

 

Participació