El fort vent es pot alllargar a Solsona durant tot el dia

Es recomana extremar les precaucions si se circula a peu

per Ramon Estany , 7 de febrer de 2012 a les 11:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Han caigut al carrer teules d'alguns edificis, com a l'escola Arrels I Foto: Ramon Estany
 
L’Ajuntament de Solsona recomana a la població que durant el dia d’avui no circuli a peu pel carrer si no és necessari i que extremi les precaucions. Durant la matinada i aquest matí s’han produït diverses incidències, com el despreniment de teules, cornises, persianes, cobertes i altres elements de la via pública, així com talls intermitents d’electricitat. 
 
La Policia Local ha atès una quarantena de requeriments ciutadans des de la matinada. En cas que s’hagin de comunicar noves incidències, cal trucar al telèfon 973 48 30 40. Segons l’últim avís del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, és molt probable que la situació meteorològica de risc per vent, amb ratxes màximes superiors als 90 quilòmetres per hora, s’allargui al Solsonès durant tot el dia i fins passada la mitjanit, si bé a la tarda pot amainar durant unes hores.
 
Es recorda que cal evitar deixar elements decoratius en espais que puguin caure al carrer i assegurar que els elements exteriors no puguin sortir volant. També es recomana revisar les bastides, grues i elements d’obra que puguin ser arrancats pel vent. La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat aconsella extremar la precaució en les activitats a l’aire lliure i suspendre-les en cas necessari. 

 

Participació