La renovació de la xarxa d’aigua solsonina obliga a un nou tall en el subministrament a sector sud-oest de Solsona

La zona afectada és la mateixa del mes passat per la reposició d’un tram de canonada

per Redacció
Detall de les obres
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Els treballs de renovació d’un distribuïdor i d’un nou tram de la canalització de l’aigua a l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre obligaran a tallar el subministrament a bona part del sector sud-oest del municipi dilluns, dia 7 de gener, de deu del matí a dues de la tarda. Es tracta de la mateixa zona afectada per dues interrupcions en el servei efectuades fa dos mesos: principalment el Vall Calent, la urbanització dels Masos, la zona esportiva, l'avinguda de Sant Jordi, la Plana i el marge esquerre de la carretera de Torà. 


Si bé el novembre va ser necessari tallar el subministrament per la reposició d’un tram de la canonada antiga a l’avinguda del Cardenal Tarancón, ara cal substituir un nou tram de 10 metres de 10 mil·límetres de diàmetre de fibrociment per un altre de 125 mil·límetres de polietilè i reparar dues vàlvules de seccionament, que permetran que en futures reparacions d’avaries o tasques de manteniment els talls no afectin tants veïns.

Així, amb el nou mecanisme, una línia de la xarxa subministrarà la zona del Vall Calent i una altra, la dels Masos, el Seminari i la zona esportiva. Aquests treballs es duran a terme a l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre a l’altura de l’encreuament amb la Pujada del Seminari.   


Des del servei municipal de l’aigua es lamenta les molèsties que aquestes obres estan generant precisament als veïns i establiments dels mateixos indrets, però segons els tècnics, es tracta  d’intervencions “necessàries i inajornables per garantir el subministrament, atesa l’antiguitat de la xarxa, i evitar que s’hagin de repetir talls d’aquesta envergadura”.  

Les obres són a l'Av. Mare de Déu del Claustre

 
Participació