La renovació de la xarxa d’aigua solsonina obliga a un nou tall en el subministrament a sector sud-oest de Solsona

La zona afectada és la mateixa del mes passat per la reposició d’un tram de canonada

per Redacció, Solsona, 5 de gener de 2019 a les 08:04 |
Detall de les obres
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Els treballs de renovació d’un distribuïdor i d’un nou tram de la canalització de l’aigua a l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre obligaran a tallar el subministrament a bona part del sector sud-oest del municipi dilluns, dia 7 de gener, de deu del matí a dues de la tarda. Es tracta de la mateixa zona afectada per dues interrupcions en el servei efectuades fa dos mesos: principalment el Vall Calent, la urbanització dels Masos, la zona esportiva, l'avinguda de Sant Jordi, la Plana i el marge esquerre de la carretera de Torà. 


Si bé el novembre va ser necessari tallar el subministrament per la reposició d’un tram de la canonada antiga a l’avinguda del Cardenal Tarancón, ara cal substituir un nou tram de 10 metres de 10 mil·límetres de diàmetre de fibrociment per un altre de 125 mil·límetres de polietilè i reparar dues vàlvules de seccionament, que permetran que en futures reparacions d’avaries o tasques de manteniment els talls no afectin tants veïns.

Així, amb el nou mecanisme, una línia de la xarxa subministrarà la zona del Vall Calent i una altra, la dels Masos, el Seminari i la zona esportiva. Aquests treballs es duran a terme a l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre a l’altura de l’encreuament amb la Pujada del Seminari.   

Des del servei municipal de l’aigua es lamenta les molèsties que aquestes obres estan generant precisament als veïns i establiments dels mateixos indrets, però segons els tècnics, es tracta  d’intervencions “necessàries i inajornables per garantir el subministrament, atesa l’antiguitat de la xarxa, i evitar que s’hagin de repetir talls d’aquesta envergadura”.  

Les obres són a l'Av. Mare de Déu del Claustre

 

 

Arxivat a:
Municipis, obres, xarxa aigua
Participació