CTFC

Una plataforma digital gestionada pel CTFC posa a l'abast la informació forestal de Catalunya

per Redacció
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Observatori Forestal Català (OFC) és una plataforma gestionada des del CTFC,  amb el suport del DARP que pretén esdevenir un referent a la consulta d’informació tant per a l’usuari directament relacionat amb el sector forestal (administració, empresari, estudiant, científic), com per a qualsevol persona interessada en els àmbits o temàtiques relacionades amb el medi forestal del nostre país.

Aquest darrer any s’han creat 23 nous apartats, així com una secció d’actualitat i esdeveniments en format agenda.

La informació disponible actualment a l’OFC està organitzada en 65 pàgines temàtiques, agrupades en tres grans apartats: el medi forestal, els productes forestals i economia, i els serveis ambientals i biodiversitat. Així mateix, recull els principals indicadors (superfícies, aprofitaments forestals, índex d’ocupació, ...) i el directori d’empreses i d’entitats del sector.  La disposició dels continguts està orientada a la persona usuària, de manera que es facilita la descàrrega de la informació segons l’aplicació i l’ús que necessiti fer-ne.

L’OFC permet la consulta multiplataforma (web/mòbil o tauleta).


Més informació: www.observatoriforestal.cat , @ObsForestCAT
 
Participació