Un nou entrebanc retarda la construcció de l'escola El Vinyet

El Tribunal de Contractes accepta un recurs i s'haurà de licitar de nou

per Ramon Estany, Solsona, 15 de desembre de 2018 a les 16:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha estimat parcialment el recurs presentat pel Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques, la Cambra de Contractistes d'Obres de Catalunya i l'Associació Catalana d'Empreses Constructores d'Obres Públiques contra el plec de clàusules de licitació d'Infraestructures de la Generalitat i alguns criteris d'adjudicació.

Segons explicava aquest divendres el diari Segre, la conselleria d'Educació haurà de tornar a licitar i obrir un nou procés per a la presentació d'ofertes per part de les empreses interessades. Amb tot, les obres s'emprendran l'any vinent, el 2019.

Segons ha explicat a NacioSolsona, l'alcalde de Solsona David Rodríguez, ha lamentat aquest nou retard, per un projecte que s'espera des de fa anys, tant pels infants alumnes, pares i comunitat educativa.

El projecte de l'escola El Vinyet va sortir a licitació el passat mes de juliol amb un pressupost de 4,5 milions d'euros preveient entrar en funcionament el curs 2020-2021, acollint 200 alumnes i una quinzena de professors, amb uns superfície construïda de 3.000 m2 i proveïda amb energia sostenible.

 

Arxivat a:
Cultura, Solsona, El Vinyet
Participació