Fira

La Fira de Santa Llúcia omple d'activitats el municipi de Navès

per Ramon Estany, Navès, 7 de desembre de 2018 a les 16:36 |


Divendres 7 de desembre

 A les 21 h, resultat de les intervencions arqueològiques al jaciment del fortí de Tentellatge a càrrec de Jordi Principal i Carles Padrós a la sala d’Esplai.
 
Dissabte 8 de desembre
A les 16 h, “Pallassades” a càrrec del Món d’Oci amb gags de pallasso interactius i animació  amb balls de tota mena: parelles, trens, rotllanes, pluja de bombolles, globus gegants i paracaigudes gegant a la sala d’Esplai. Seguidament, coca i xocolata desfeta per a tothom (entrada gratuïta). A les 22 h, teatre amb l’obra “El crèdit” de Jordi Galceran a càrrec del grup de teatre El Traspunt de Cardona a la sala d’Esplai. Venda d’entrades el mateix dissabte una hora abans de la funció. Preu: 6 euros (1 euro  destinat a la Marató de TV3).


Diumenge 9 de desembre
 A partir de les 9 h, esmorzar de fira: entrepà de botifarra del país o pèsols negres amb cansalada. Beguda a escollir. A partir de les 10 h, exhibició i demostració sobre terra de cotxes de ràdio control a càrrec del Club Solsonès Modelisme. Exposició de motos clàssiques Quatre Gats. Tirada de bitlles catalanes Fira de Santa Llúcia amb la col·laboració de Bitlles Olius. Demostració de treballs artesans. Exposicions. A les 11 h, missa, veneració de la relíquia i cant dels Goigs de Santa Llúcia a la capella de Santa Llúcia. D’11 a 13 h, taller de dibuix infantil i exposició dels exemplars de l’edició anterior al recinte firal. D’11 a 14 h, castell inflable a càrrec del Món d’oci al recinte firal. A partir de les 12 h, “Animanassos itinerant” a càrrec del Món d’Oci, interaccionant amb la gent, fent-se fotos amb marc gegant, globus de globoflèxia i gags i trucs de màgia al recinte ferial.

 
 

 

Participació